Outdoor

Billede

Outdoor

Brasholt Jagt – Fiskeri – Outdoor, Hjørring
Service og knowhow fra 1976 – 2018

Service og knowhow fra 1976 – 2018
I Outdoorafdelingen finder du alt, hvad du behøver af grej til dit næste eventyr, uanset om det er langt væk hjemmefra eller en tur i klitplantagen for at samle svampe.
Vi har et kæmpe udvalg af FjällRäven beklædning, hvor vi kan finde det helt rigtige tøj, til alt fra en tur til Grønland om Vinteren, til safari i Afrika om sommeren. Fælles for alt Fjällrävens beklædning er at det er slidstærkt og har en fantastisk komfort, derfor ser vi også at flere og flere bruger det i hverdagen.
Skal du ud at gå, så er det vigtigt med det rigtige fodtøj. Vi har et bredt sortiment vandrestøvler og sko fra blandt andet det tyske firma Hanwag. Fælles for dem alle er, at kvaliteten og komforten er i top. Vi har modeller der egner sig til alle forhold. Uanset om det er til støvler, til det danske terræn uden en alt for stiv konstruktion, eller vandrestøvler, som har det bedst i bjerge og med fuld oppakning på ryggen.
Så er målet en vandretur i Alperne eller Caminoen næste år? Så kig ind og prøv det bedste fodtøj.
Skal du langt væk hjemmefra, har vi alt i tilbehør så som kogegrej fra Trangia, Primus, og Jetboil, Vi har et bredt program i frysetørret mad, rejsehåndklæder, kompas fra Suunto, og rygsække Fra Fjällräven Og Lowe Alpine. Alt i alt et komplet udvalg til den eventyrlystne.
Har du planlagt det næste eventyr?

Vi glæder os til at tage imod dig, og give dig den bedste rådgivning.

indhold

Brasholt A/S

Brasholt Jagt-Fiskeri & Outdoor Startede i 1976 i små lokaler i midtbyen. 
I dag er det en moderne butik på 1200 m2 som er beliggende i den sydlige del af Hjørring, med masser af gratis parkeringspladser lige ved døren. Placeringen giver os mulighed for at have plads til et meget stort varesortiment, som kan tilfredsstille selv den mest inkarnerede lystfisker, jæger eller udendørsmenneske.
Alle medarbejderne er selv jægere, lystfiskere og aktive udendørsfolk. Det sikrer dig den bedste service, rådgivning og praktiske erfaring fra naturen. Vi glæder os til at se dig, og klæde dig godt på til dit næste eventyr.

Velkommen i Hjørring.