Jagt

Billede2

Jagt

Brasholt Jagt – Fiskeri – Outdoor, Hjørring
Service og knowhow fra 1976 – 2018

I jagtafdelingen har du muligheden for, at få inspiration til den næste tur, og samtidigt få den rådgivning og vejledning, der gør det til en endnu bedre oplevelse.
Vi er den del af Jaguargruppen, og det giver dig mulighed for at se og prøve mange produkter, som du ikke finder i alle butikker. Samtidigt giver samarbejdet dig muligheden for de bedste priser i branchen.
Vi fører alle de kendte mærker i våben, såsom Sauer, Browning, Beretta, Cæsar Guirinni, Tikka, Sako, Remington og mange mange flere. Er du ude efter at finde det helt rigtige brugte våben med sjæl og historie, er der også et stort udvalg, og der kommer nye til hver dag.
Ligesom med våben, så har vi også det store udvalg fra de bedste producenter når det gælder optik. Zeiss, Swarowski, Schmidt & Bender, Meopta, Minox, Leica, for at nævne nogle af dem. Ligeledes har vi også beklædningen og fodtøjet der gør det til en behagelig oplevelse at færdes ude. Vi har et meget stort udvalg i følgende mærker: Härkila, Swedteam, Aigle, Sandfield, Nordic Huntingclub, Fjällräven, Hanwag, Seeland, Le Chameau med flere.
Bøssemageren er også en del af jagtafdelingen, og vi er i stand til at foretage alle slags reparationer, og tilpasninger af haglvåben. Tilpasning af haglvåben er faktisk noget vi har stor erfaring med, og har gjort det i over 35 år.
Når du vælger at købe riffel ved os så er du 100% sikker på at det virker når du får den i hånden. Inden vi aflevere den, er den nemlig indskudt, på vores 80 meter underjordiske skydebane, som du naturligvis også har mulighed for at leje hvis du skal have indskudt din riffel

Vi glæder os til at tage imod dig, og give dig den bedste rådgivning.

Indhold

Brasholt A/S

Brasholt Jagt-Fiskeri & Outdoor Startede i 1976 i små lokaler i midtbyen. 
I dag er det en moderne butik på 1200 m2 som er beliggende i den sydlige del af Hjørring, med masser af gratis parkeringspladser lige ved døren. Placeringen giver os mulighed for at have plads til et meget stort varesortiment, som kan tilfredsstille selv den mest inkarnerede lystfisker, jæger eller udendørsmenneske.
Alle medarbejderne er selv jægere, lystfiskere og aktive udendørsfolk. Det sikrer dig den bedste service, rådgivning og praktiske erfaring fra naturen. Vi glæder os til at se dig, og klæde dig godt på til dit næste eventyr.

Velkommen i Hjørring.