Fiskeri

Billede

Fiskeri

Brasholt Jagt – Fiskeri – Outdoor, Hjørring
Service og knowhow fra 1976 – 2020

I den store fiskeriafdeling finder du alt hvad hjertet begærer, uanset om du er til fluefiskeri efter laks og ørred, eller du skal ud og fange de store torsk i Nordsøen.
I fluefiskeafdelingen finder du et bredt udvalg af stænger, hjul og liner fra mærker som Sage, Scott, Guideline, Scierra, Scientific Anglers, Rio og mange flere. Uanset om du er på udkig efter et begyndersæt til ørredsøen, eller leder efter den perfekte tohåndsstang til at tæmme storlaksen i Norge, har vi det du skal bruge. For mange fluefiskere er det også en vigtig del af ”fiskeriet” at binde sine egne fluer, derfor har vi også et stort udvalg i bindematerialer fra feks. Futurefly, The fly company, Renzetti og flere. Er det inspiration du mangler, er vi flere gange om året vært ved forskellige arrangementer, hvor nogle af landets dygtigste fluebindere kommer og viser deres evner.
I spindeafdelingen finder du alt fra de bedste mærker. Vi har et stort udvalg, lige fra det første billige begyndersæt, hvor du får et godt og fornuftigt sæt til at komme i gang med, til de bedste hjul og stænger fra firmaer som Shimano, Daiwa, Abu, Savage gear, Penn og et hav af andre producenter. Ligeledes har vi alt i endegrej, lige fra små spindere til store geddewoblere og pirke.
Fra Hjørring er der ikke langt til havet. Derfor har vi også et stort udvalg til havfiskeren, uanset om du skal ud med båd, på pirkefiskeri efter torsken, eller du mere er til en tur på molen efter fladfisk, sild eller makrel. Vi har et stort udvalg i stænger og hjul fra feks. Penn, Ambassadeur, Dam, Daiwa, Ron Thomson og har også et meget stort udvalg i pirke og forfang til nogle rigtigt gode priser.
En fisketur er bare sjovere hvis man ikke fryser og er gennemblødt. Derfor er der også en hel afdeling med masser af beklædning til lystfiskeren. Vi har alt lige fra de billige pvc waders til dig der bare skal have jollen sat i vandet, til Goretex waders og jakker, og dun og uldisolering. Vi har beklædning fra firmaer som: Simms, Patagonia, Geoff Anderson, Scierra, Aigle og er derfor godt rustet til at klæde dig på til din næste fisketur.

Vi glæder os til at tage imod dig, og give dig den bedste rådgivning.

indhold

Brasholt A/S

Brasholt Jagt-Fiskeri & Outdoor Startede i 1976 i små lokaler i midtbyen. 
I dag er det en moderne butik på 1200 m2 som er beliggende i den sydlige del af Hjørring, med masser af gratis parkeringspladser lige ved døren. Placeringen giver os mulighed for at have plads til et meget stort varesortiment, som kan tilfredsstille selv den mest inkarnerede lystfisker, jæger eller udendørsmenneske.
Alle medarbejderne er selv jægere, lystfiskere og aktive udendørsfolk. Det sikrer dig den bedste service, rådgivning og praktiske erfaring fra naturen. Vi glæder os til at se dig, og klæde dig godt på til dit næste eventyr.

Velkommen i Hjørring.